USAID

RITI dot-Gov
Romanian Information Technology Initiative

Internews

 English Version

Contact

 

Prima pagina

Stiri

IT&C in Romania

Activitati

Documente 

Legaturi

Contact


Adresa de contact   
Pe 30 Septembrie 2005 s-a incheiat proiectul RITI dot-Gov, finantat de catre Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala, implementat de catre Internews Network, Inc.

Proiectul s-a desfasurat pe o perioada de trei ani si a colaborat cu autoritatile guvernamentale romane, inclusiv cu Autoritarea de Reglementare in Comunicatii (ANRC) si cu Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, cu sectorul privat din domeniul ICT si diverse organizatii ale societatii civile.

Internews Network si echipa proiectului RITI dot-Gov apreciaza sustinerea si colaborarea tuturor organizatiilor si persoanelor care au ajutat la succesul activitatilor lor. 

Site-ul proiectului va continua sa existe; va rugam sa vizitati pagina www.riti-internews.ro  pentru mai multe informatii despre proiect.

Puteti afla informatii despre USAID (Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare Intenationala) Romania pe site-ul http://www.usembassy.ro/usaid.htm

Biroul proiectului este acum inchis

Echipa proiectului poate fi contactata la Asociatia Pentru Tehnologie si Internet (APTI). Aceasta organizatie non-profit va continua activitatea in domeniul politicii ITC pentru Romania.

Bogdan Manolea: bogdan.manolea at apti.ro 
Anca Argesiu: anca.argesiu at apti.ro 

Site-ul APTI este: www.apti.ro 

Va multumim inca o data pentru sustinere si colaborare.

 

Membrii proiectului   

 

Bogdan Manolea, Project Director 

Anca Argesiu, Project Manager 

Proiectul RITI dot-Gov face parte din alianta dot-Com finantata de USAID

Dot-Com Alliance

© 2003-2005 Internews